Over ons

Ontstaan
Dolf van Meerten is in 1966 gestart met de tweewielerzaak Van Meerten. In 2000 heeft Rob van Meerten de zaak overgenomen. Vanaf dat moment is de zaak zich gaan specialiseren in elektrische fietsen en is meer merken gaan voeren. In 2009 heeft Rob besloten verder uit te breiden en het bedrijf te verplaatsen naar een grotere locatie. Hij heeft een mooi bedrijfspand gevonden aan de Jan van Galenstraat 85-89. Dit prachtige pand bood de mogelijkheid het assortiment verder uit te breiden met onderdelen en accessoires. Inmiddels is Van Meerten Tweewielers uitgegroeid tot de grootste elektrische fietswinkel van Utrecht en omstreken. 

Relatie met de klant staat centraal
We bouwen aan langdurige klantrelaties want een fiets koop je niet zomaar. We besteden bij Van Meerten veel tijd en aandacht aan een goede voorlichting, adviesgesprekken en proefritten. Naast fietsen hebben we ook een uitgebreide collectie accessoires om het fietsen nog prettiger te maken. Denk aan voordragers, kinderzitjes, kinderzadels voor op de voorbuis, mandjes, stepjes etc. Ook voor servicebeurten en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij al drie generaties aan ons weten te binden.

Innovaties in elektrische fietsen
We voeren de merken Flyer, blueLABEL, Batavus, Sparta, RIH en Multicycle. We volgen de trends op dit gebied nauwgezet en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij lopen voorop met de nieuwste toepassingen. De trend op dit moment is de High Speed Pedelec. Dit zijn elektrische fietsen die trapondersteuning bieden tot maar liefst 45 km/u.

Deze fietsen zijn populair onder zowel dames als heren die dit type gebruiken voor het dagelijkse woon-werk verkeer. Naast deze forensen is de fiets ook populair onder de sportievere recreatieve fietsers. 

Producten Van Meerten Tweewielers
We voeren een uitgebreide collectie merkfietsen: Batavus, Sparta, Flyer, Trek, Sachs, Rih, Viva en Cortina Urban en een zeer breed assortiment elektrische fietsen van de merken Batavus, Sparta, Sachs, Flyer en Helkema. Ook leveren we kinderfietsen van Batavus (zoals de Snake) en Sparta (zoals de Pick up young 24"en 26").  Regenkleding, regenschoenen en regenhoeden, van zowel Agu als Alun, leveren wij ook in diverse modellen en maten.

Kinderzitjes van Bobike en de nieuwe Yepp zijn uit voorraad leverbaar. Zowel voorzitjes als achterzitjes met de daarbij horende windschermen. Deze worden gratis gemonteerd op afspraak. Daarnaast zijn de gebruikelijke accessoires ook bij ons verkrijgbaar met een deskundig advies.  Lukt het u zelf niet de reparatie aan uw fiets uit te voeren, dan kunt u met ons een afspraak maken voor een deskundig advies en prijsopgave.

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag:  09.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag:  09.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag:  09.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag:  09.00 uur tot 17.00 uur
Zondag:  Gesloten
 

Wij zijn met Hemelvaartsdag gesloten.


Financiering


Whatsapp ons!