Werkplaats

Uw fiets vakkundig gerepareerd in een professionele werkplaats
Is uw fiets kapot? Laat hem vakkundig repareren bij Van Meerten Tweewielers. De moderne werkplaats voldoet aan strenge milieu-eisen. Daarnaast zijn de vakmensen in de winkels getraind om kleine beginnende gebreken aan uw fiets op te merken. Zo voorkomt u dure reparaties.

Geef uw fiets regelmatig een onderhoudsbeurt. Zo blijft u langer veilig en comfortabel fietsen. Ook belangrijk in verband met de garantievoorwaarden van de fabrikant. Neem contact op met de winkel om een afspraak te maken.

Reparatie? Met een leenfiets blijft u mobiel!
Soms duurt de reparatie aan een fiets wat langer. Bij zo'n ingrijpende reparatie staat bij Van Meerten Tweewielers een goede leenfiets voor u klaar. Op deze manier is het voor u handiger om uw fiets te brengen en weer op te halen. Zo blijft u mobiel en heeft u zo min mogelijk last van de reparatie. Én u kunt de auto laten staan.

Tips voor onderhoud
U kunt natuurlijk zelf ook veel doen aan het onderhoud van uw fiets. Maak de fiets bijvoorbeeld regelmatig goed schoon. Pomp de banden en smeer de ketting eens in 30 dagen. Bij Van Meerten Tweewielers kunt u terecht voor diverse onderhoudsmiddelen en gereedschappen waarmee u zelf eenvoudige klusjes kunt opknappen. Wij geven u graag advies.

Controleer zelf uw fiets
Controleer uw fiets regelmatig op loszittende onderdelen, roestplekken, scheurtjes en verbogen onderdelen. Als er iets verbogen is, kunt u het beter vervangen. Door terugbuigen wordt het materiaal meestal iets zwakker.
Controleer of bewegende delen piepen of speling vertonen.
Is de bandenspanning in orde, zit er voldoende profiel op de band en zitten er geen slagen in het wiel?
Werkt de verlichting nog wel goed?


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag:  09.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag:  09.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag:  09.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag:  09.00 uur tot 17.00 uur
Zondag:  Gesloten
 

Wij zijn met Hemelvaartsdag gesloten.


Financiering


Whatsapp ons!